Via Vallen - Tiwas Tresno Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 808.5K

Date: 31 Dec 2019

Duration: 06:37

Likes: 27.7K

Via Vallen - Tiwas Tresno Video :

Description:

Via Vallen - Tiwas Tresno,
Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi...

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Mbendino kowe ngomong janjine bakal setyo
Ternyata labeh palsu kowe tresno nang arek liyo
Atiku kok gawe loro

Jane opo salahku karo kowe
Kebangeten temen kok gawe koyo ngene
Atiku sing wes bungah mbok gawe bubrah
Undangan di sebar aku ne ambyar

Mbiyen kowe teko aku wes kondo
Aku wong biasa ra koyo uripmu sing mulyo
Jaremu tetep tresno ra nggagas ndunyo
Janjimu nang aku bakale setyo

Kowe nglarani ati sing wes kok gawe tresno
Mbiyen aku wes tau ngomong ojo nggawe aku tresno
Saiki kowe malah ngadohi aku mergo cah liyo
Ati sing kok gawe tresno saiki malah cidro
Mergo percoyo kowe tresno

Hatiku kau khianati
Hatiku kau buat benci
Kini aku kudu pergi...

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Tiwas Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Tiwas Tresno, download musik Via Vallen - Tiwas Tresno, download Video Via Vallen - Tiwas Tresno, Via Vallen - Tiwas Tresno mp4
Download Lagu