Via Vallen - Kalung Emas Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 221.4K

Date: 24 Jan 2019

Duration: 04:56

Likes: 10.4K

Via Vallen - Kalung Emas Video :

Description:

Via Vallen - Kalung Emas, Kalung emas sing ono gulumu
Saiki wis malih dadi biru
Luntur koyo tresnamu, luntur koyo atimu
Saiki kowe lali karo aku
Kalung emas kuwi biyen tak tuku
Tak pasrahke mung kanggo sliramu
Gedhe roso tresnaku yo mung kanggo sliramu
Ra nyono kowe lali karo aku

Loro atiku, atiku keloro-loro
Rasane nganti tembus ning dodo
Nangisku iki mergo kowe sing njalari
Kebangeten opo salahku iki
Opo dosaku iki

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen - Kalung Emas Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen - Kalung Emas, download musik Via Vallen - Kalung Emas, download Video Via Vallen - Kalung Emas, Via Vallen - Kalung Emas mp4
Download Lagu