Didi Kempot - Ambyar Koplo Version Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 397.7K

Date: 10 Sep 2019

Duration: 04:32

Likes: 11.9K

Didi Kempot - Ambyar Koplo Version Video :

Description:

Didi Kempot - Ambyar Koplo Version , Wis kebacut ambyar remuk sing ning ati
Opo ngene iki sing jenenge korban janji
Wis ambyar aku kudu kepiye
Metu ngendi supoyo ketemu kowe

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene

Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Wis kebacut ambyar tresnaku kesasar
Seneng karo kowe selak nggonku milih pacar
Wis ambyar loro sing tak rasakke
Kowe lunggo ninggalke aku ning kene


Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Manise janjimu jebule mung ono lambe
Wis kebacut ambyar, ambyar koyo ngene
Ning opo kowe tego nyekso aku koyo ngene

Sopo sing ra gelo
Yen digawe kuciwo
Ambyar

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Didi Kempot - Ambyar Koplo Version Mp3 Gratis, download mp3 Didi Kempot - Ambyar Koplo Version , download musik Didi Kempot - Ambyar Koplo Version , download Video Didi Kempot - Ambyar Koplo Version , Didi Kempot - Ambyar Koplo Version mp4
Download Lagu