Happy Asmara - Tak Ikhlasno Lagu MP3 dan Video Download


Listen: 250.1K

Date: 12 Nov 2019

Duration: 04:32

Likes: 5.8K

Happy Asmara - Tak Ikhlasno Video :

Description:

Happy Asmara - Tak Ikhlasno, sepine wengi iki ngeridu ati
seng tansah kelingan sliramu
kowe ninggal aku

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane
yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ademe howo iki
nggowo loro sing kang nyoto
mergo nyawang kowe
gandeng karo liyane

yen pancen iki uwes garise
aku ikhlas lahir batine
kabeh kudu tak lalekne
masio abot sanggane

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

ra sepirone loro ati amergo ditinggal pergi
tapi loro ati iki amergo dikhianati
yen pancen uwes garise kowe gandeng karo de’e
mung dungoku mugo langgeng saklawase

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara - Tak Ikhlasno Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara - Tak Ikhlasno, download musik Happy Asmara - Tak Ikhlasno, download Video Happy Asmara - Tak Ikhlasno, Happy Asmara - Tak Ikhlasno mp4
Download Lagu